Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران – خیلی ها تصور می کنند خودروهای قدیمی با توجه به کیفیت بالاتر فلزات مصرفی در تصادف به مراتب مقاوم تر از خودروهای امروزی بوده و ایمن تر هستند. این گروه، خودروهای مدرن را اسباب بازی های می دانند که پر از بخش های پلاستیکی حجیم و بی خاصیت شده اند که با ضربه ای نه چندان جدی به شدت آسیب خواهند دید اما به راستی چنین تفکری واقعیت دارد؟
برای دریافت پاسخ خود پیشنهاد می کنیم فیلم زیر را به دقت مشاهده کنید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

درباره مرجع قابل اعتماد تست تصادف و جزئیاتی که در فیلم مشاهده کردید، مطالعه ادامه مطلب را پیشنهاد می کنیم:

ایمنی خودروها در طول سال ها تغییرات قابل توجهی را شاهد بوده و امروزه خودروهای جدیدتر ایمن‌تر از همیشه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به لطف مهندسی پیشرفته، و پژوهش و آنالیز عمیق داده های تصادف، خودروهای جدید بهتر ساخته می شوند و ویژگی های ایمنی بیشتری مانند انواع مختلف کیسه های هوا و سامانه های پیشگیری از تصادف را برای محافظت از سرنشینان ارائه می کنند.  

ایمنی یکی از مهم‌ترین جنبه هایی است که در حال حاضر مشتریان در نقاط مختلف جهان هنگام خرید خودرو مد نظر قرار می دهند و فناوری های پیشرفته که طی سالیان اخیر معرفی شده اند، گزینه های ایمنی بیشتری را در اختیار آنها قرار می دهند.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه آمریکا (ان‌اچ‌تی‌اس‌ای) یکی از ارکان کلیدی در بهبود ایمنی خودروها بوده است. این مرکز با عمری بیش از نیم قرن استاندارهای ایمنی را تعیین و اجرا می کند و رویکردهایی نوآورانه برای بهبود ایمنی خودرو، مانند برنامه ارزیابی خودرو جدید (ان‌کپ) را توسعه می دهد.

نخستین ان‌کپ در سال 1979 توسط اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه آمریکا ایجاد شد و در سال 1993 گسترش یافته و یک سامانه رتبه‌بندی ایمنی 5 ستاره با توجه به استانداردهای بروزرسانی شده ارائه کرد.

از سوی دیگر، صنعت خودروسازی در اروپا تا پیش از سال 1998 توجه چندانی به ایمنی خودروها نشان نمی داد. استانداردهای تست تصادف مورد استفاده مواردی منسوخ بودند و بیشتر شرکت های خودروساز ویژگی های حداقلی را در زمینه ایمنی خودروهای خود ارائه می کردند.

در آن دوران، ایمنی یک ویژگی ممتاز محسوب می شد و در کنار گزینه هایی مانند صندلی های چرمی یا شیشه های برقی پنجره در خودروهای گران قیمت و سطح بالا دیده می شد.

بیشتر خودروهای حاضر در جاده ها همانند یک تله مرگ برای سرنشینان بودند، به ویژه محصولات ارزانی که رانندگان جدید و بی تجربه به عنوان نخستین خودرو خود خریداری می کردند.

اما در سال 1998، برنامه ارزیابی خودرو جدید اروپا یا یورو ان‌کپ طرح های گسترده ای را برای بروزرسانی استانداردهای تست تصادف و ایمنی خودروها ارائه کرد. طی یک بازه زمانی کوتاه، حداقل الزامات برای ایمنی خودرو به طور قابل توجهی افزایش یافت و اگر خودرویی عملکردی ضعیف در تست های تصادف جدید از خود نشان می داد، تنها یک ستاره از پنج ستاره ممکن ایمنی را دریافت می کرد.

در شرایطی که تست های تصادف مراکزی مانند یورو ان‌کپ یا ان‌اچ‌تی‌اس‌ای بی نقص نیستند، اما جریان ایجاد شده توسط آنها خودروسازان را مجبور کرد تا ویژگی های ایمنی را نه فقط در خودروهای گران قیمت و رده بالا، بلکه حتی در ارزان‌ترین مدل های تولیدی خود به میزان قابل توجهی ارتقا دهند. از این رو، خودروسازان جهان شهرت و اعتبار خود را حفظ کرده و افراد بسیاری نیز دیگر در تصادفات جاده ای جان خود را از دست نمی دهند.

محمدمهدی حیدرپور

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ایمنی خودروها ایمنی خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۳۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت بستن کمربند ایمنی در خودرو مخصوصا صندلی عقب (فیلم)



منبع:پیج vanoush.camper

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: جزئیات حادثه مرگبار واژگونی اتوبوس در جاده شیراز (فیلم) وقتی بستن کمربند جان راننده تاکسی را نجات می‌دهد! (فیلم) ببینید چرا گفته می‌شود سرنشین‌های عقب هم باید کمربند ایمنی ببندند (فیلم)

دیگر خبرها

  • چالش سخت کارلو آنچلوتی؛ انتخاب بهترین هافبک ها از میان شاگردانش / زیرنویس فارسی
  • قیمت نیسان سانی در بازار، قدیمی‌ترین خودرو وارداتی
  • دانا و همان چالش قدیمی: زمین‌های‌علی‌آباد!
  • اهمیت بستن کمربند ایمنی در خودرو مخصوصا صندلی عقب (فیلم)
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • نجات مصدومان حادثه واژگونی خودرو و ریزش بنزین در رشت
  • تصادف خودروهای سواری پراید و تارا با ۵ مصدوم و ۲ فوتی
  • رکوردشکنی ایمنی هوایی در 2023
  • آیا « راه حل دو کشوری » میان فلسطین و اسرائیل ممکن است؟/ چالش های پیش روی کشور مستقل فلسطین چیست؟
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟